Επίσκεψη ενημέρωσης και διαβούλευσης του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Καβάλας και συναδέλφου Θόδωρου Μουριάδη, στο ΤΕΕ-ΑΜ.

Εχθές στις 18 Ιουλίου 2019 το απόγευμα, ο νέος Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ύστερα από αίτημα του, επισκέφθηκε στην έδρα του ΤΕΕ-ΑΜ τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και μέλη του Προεδρείου της Αντιπροσωπείας.

Επίσης παραβρέθηκε ο σύμφωνα με δηλώσεις επόμενος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, συνάδελφος Γιάννης Ιακωβίδης.

Έτσι δόθηκε η ευκαιρία να πληροφορηθεί και να του εκτεθούν αναλυτικά, απο τον Πρόεδρο, θέματα και καταστάσεις που αφορούν την πόλη μας σε τεχνικά κυρίως ζητήματα και βέβαια τους συναδέλφους μας.

Κυριάρχησαν ιδιαίτερα η λειτουργία της Δ/σης Δόμησης Καβάλας και ο όγκος αλλά και οι χρόνοι έκδοσης των συσσωρευμένων οικοδομικών αδειών, η περιμετρική αρτηρία Καβάλας, η έλευση του οικιακού φυσικού αερίου σε 6 πόλεις της ΑΜΘ, θέματα της γέφυρας, σιδηροδρομικές συνδέσεις εν γένει, ο οδικός άξονας Ε 61, η χερσόνησος της Παναγίας και ανάλογες θεματικές, καθώς και ο δημόσιος χώρος της πόλης.

Αποτέλεσμα της συνάντησης που έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, είναι η στενή και συχνή επαφή & συνεργασία μεταξύ Δήμου Καβάλας και ΤΕΕ-ΑΜ, με αναβαθμισμένο ουσιαστικά τον ρόλο του, σαν τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 2

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 6

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 8

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 3

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019
 

Χάρτης Σεισμικής Δραστηριότητας